Vores DNA

Ingen Virtue uden medarbejderne

Uden vores medarbejdere, er der ikke et Virtue. Medarbejderne er essensen i vores virksomhed, og vi arbejder derfor benhårdt på at skabe en attraktiv arbejdsplads, for kun derigennem kan vi for alvor differentierer os fra så mange andre.

Udvikling og vidensdeling

Arbejdsmiljøet skal være udviklende, så både ledelse og medarbejdere bliver udfordrende på en passende måde. Det betyder at vi taler udviklings- og uddannelsesplaner med alle medarbejdere, så kompetencerne kommer i spil til gavn for både den enkelte og Virtue. Vi udvikler os ved at blive udfordret, og det tror vi på at lærlinge gør, derfor er lærlinge noget vi gerne vil have i fremtiden.

Balance i arbejdslivet

Det betyder at vi har et stærkt fokus på både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Vi har en ledelse der leder ud fra en tænkning om at der skal være balance i arbejdsliv og privatliv, samtidig med at der skal være udstrakt frihed til at planlægge sit arbejdsliv under ansvar.

Vi er ikke ens

– og heldigvis for det. Vi har forskellige kompetencer, personlighed og ønsker til vores arbejdsliv. Vores kunder er også forskellige, dette vil vi gerne afspejle, så både vores medarbejdere og vores samarbejdspartnere er også forskellige. Vi går dog ben hårdt efter at samarbejde via dialog og gensidsig forståelse for hinandens behov. 

Ingrid Brunebjerg

Ingrid Brunebjerg

CEO / Partner

MBA. Aarhus universitet

+45 42 63 13 33

ib@virtue.dk

Ove Dalgård Christensen

Ove Dalgård Christensen

Partner & Senior Security Consultant

CCIE no. 21940 Security

 +45 24 25 16 25

 odc@virtue.dk